mustafadeliceoglu

2013 yılından bu yana milyonlarca kişiye ulaştık. CAD/CAM yazılımları ana hatları oluşturmak üzere makine mühendisliği üzerinde durulmaktadır.

9. Yıl

dark mode light mode Search Menu
Search

Ücretsiz Fusion 360 Eğitimi #2 Sehpa Çizimi

Ücretsiz Fusion 360 eğitimi arayanlar için hazırladığımız eğitim serisinin 2.si ile karşınızdayız. Bu eğitimde Fusion 360 ile bir zigon sehpa tasarımı yapıyoruz.

Fusion 360’da tasarım yapmanın mantığı, diğer CAD yazılımlarından daha farklı diyebiliriz. Bütün parçaları aynı ortamda hızla tasarlayıp, joint-joint montajları kullanıyorsunuz.

Eğer SOLIDWORKS kullanıcısıysanız bu size farklı gelebilir. 🙂 Muhtemelen siz tek tek parçaları montaj ortamına çağırıp, orada montajları yapıyorsunuz. Fusion 360’da süreç biraz daha farklı işliyor.

Fusion 360’da bir parçayı çizerken klavye kısayollarını kullanmanız işinizi bir hayli hızlandıracak. Bu arada Cloud yani bulut tabanlı olduğundan doğrudan internet ortamına çalışmalarınız kaydediliyor.

Bu şu anlama gelir; dilediğiniz zaman datalarınıza hızla ulaşabilirsiniz. Bu yönüyle cloud cad’in nimetlerinden faydalanmanızı tavsiye ederim. Ücretsiz Fusion 360 eğitimi serimizin ilk çalışmasını kaçırdıysanız buraya tıklayın.

Fusion 360 nedir?

Fusion 360, Autodesk’in bulut tabanlı yeni nesil cad yazılımıdır. Cloud tabanlı ve kullanışlı arayüzüyle kısa zamanda geniş kullanıcı kitlesine ulaşmayı başarmıştır.

Sadece CAD değil aynı zamanda entegre CAM yazılımıyla da çok meşhur olan Fusion 360, ekonomik olarak kiralama yöntemiyle sahip olunabilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube'da abone olarak son yayınları kaçırmayın :)
Abone Ol