mustafadeliceoglu

2013 yılından bu yana milyonlarca kişiye ulaştık. CAD/CAM yazılımları ana hatları oluşturmak üzere makine mühendisliği üzerinde durulmaktadır.

9. Yıl

dark mode light mode Search Menu
Search

Autodesk inventor eğitim videoları – sweep ve revolve

Autodesk inventor eğitim videoları sweep ve revolve

Autodesk inventor eğitimi amacıyla yapılan bu uygulamada sweep ve revolve komutları ile güzel bir çalışma yapılmıştır. Ayrıca yapılan uygulamada kullanılan diğer detaylar aşağıda sıralanmıştır. Bir CAD programını öğrenmenin en iyi yolu sıklıkla çizimler, tasarımlarla uygulamalar yapmaktır. Bu uygulamanın teknik resmi, teknik resim örnekleri- 25 adlı yazıda verilmiştir.

Öncelikle teknik resmi dikkatlice incelemeniz ve videoyu izlemeden önce mutlaka yapmaya çalışmanızı tavsiye ederim. Videoda seslendirme yapılmamasına rağmen her şey barizdir. Eğer takıldığınız herhangi bir nokta olursa yazının sonunda yer alan yorum bölümüne yazabilirsiniz.

Şunu belirtmek gerekir ki bir CAD programını öğrenince başka bir CAD programını öğrenmek de son derece rahat oluyor. Bilgi birimleriniz arasında mutlaka inventor programını da eklemeyi ihmal etmeyiniz 🙂

Autodesk inventor eğitim videoları sweep ve revolve

Autodesk Inventor Eğitim Videoları İçerik

 #  Autodesk inventor döndürerek katı oluşturma ( Revolve )

 #  Süpürerek katı oluşturma ( Sweep )

 #  Ekstrüzyon yapma – kesme

 #  Unsurları aynalama

Autodesk inventor, Solidworks kadar yaygın olmasa da piyasada kullanılan CAD programlarından birisi. İş ilanlarında Autodesk Inventor bilen ibaresi görmek hiç de şaşırtmıyor. Hızlıca programı öğrenebilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Son olarak blogda yer alan diğer Autodesk Inventor programı hakkındaki diğer yazılara da göz atmanızı tavsiye ederim. Faydalı olması ümidiyle.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube'da abone olarak son yayınları kaçırmayın :)
Abone Ol