mustafadeliceoglu

2013 yılından bu yana milyonlarca kişiye ulaştık. CAD/CAM yazılımları ana hatları oluşturmak üzere makine mühendisliği üzerinde durulmaktadır.

9. Yıl

dark mode light mode Search Menu
Search

Dünyanın en iyi CAM programı hyperMILL

Youtube’da BMW işleyen ya da kocaman bir metal kütükten kask işleyen 5 eksen CNC takım tezgahlarını izlemişsinizdir. İzlerken insan hayret ediyor, akıllara durgunluk veriyor bu teknoloji değil mi? Kocaman bir cnc tezgah ve inanılmaz hızla dönen bir mil görüyorsunuz. Asla bir yere çarpmadan kusursuzca parça çıkartılıyor. Bunu başaran aslında sadece 5 eksen cnc tezgah değil, arka planda çalışan bir G kodudur. İşte bu G kodunu ya da diğer bir deyişle NC kodunu bir CAM yazılımı üretir.

CAM yazılımları, CNC tezgahların hareketini belirleyen bu önemli kodları çıkartırken bir algoritma kullanır. Bu algoritmanın kusursuzluğu, ortaya çıkan parçanın da kusursuz olmasını sağlar. Bu makalemizde sizlere piyasanın tartışmasız en iyi cam yazılımı olan hyperMILL ‘den bahsedeceğiz.

Sadece Milyonlarca Liralık Tezgah Almak Yetmez!

Sizin için zaman çok önemli. Bir parçayı daha kısa zamanda işlemek elbette ki en çok istediğiniz şeydir. Tezgahınız ne kadar iyi olursa olsun, esas işi yaptıran G kodudur ve bunu CAM yazılımı size sağlar. Bir tezgaha milyonlarca lira yatırım yapıyorsanız, CAM programına da yatırım yaparken cömert olmanız gerekir. Kısacası denizi geçip derede boğulmamak gerekir!

hyperMILL geliştirdiği teknolojiyle üst seviyede ki savunma, medikal ve otomotiv sektörünün en popüler CAM yazılımıdır. İnternette gördüğünüz o inanılmaz otomotiv bloklarının işlenmesi yine hyperMILL ‘in marifetleri arasında diyebilirim. İşte sizin için çok önemli olan zamanı bu program sunuyor. Vakit kaybetmeden, muhteşem toleranslarda parça üretmeniz için size teknoloji sağlar.

CAM Yazılımını Fiyatıyla Değil İşiyle Karşılaştırın

Boşta geçen zamanların fazlalığı, dalmalar, takımları kırmalar, aynaları parçalamalar ve çok daha fazlası… İşin beklemesi ve taahhüt süresini aşmanızın cezaları bir hayli can sıkıcıdır. Şirket intibanızın da zayıflaması cabası. Bütün bunları yaşamamak istiyorsanız, CAM yazılımı alırken asla fiyatına bakmayın! İşin sonucuna bakın.

Teknik desteği var mı, referansları hangi firmalar ve güncellemelerini mutlaka sorgulayın.

hyperMILL ‘de Risk Yoktur

2.5 eksenden 5 eksene kadar, ister freze ister torna olsun eğer ihtiyacınız kusursuz CAM ise hyperMILL en iyi seçenektir. Başlıkta dünyanın en iyi CAM yazılımı başlığı atmamızın sebebi aslında hiç de iddialı bir yaklaşım değil.

Deneyin ve Farkı Görün

Dünyanın en iyi CAM programı olan hyperMILL ‘i denemek istiyorsanız hemen buraya tıklayın. Merak ettiğiniz sorular için yine hyperMILL Türkiye ekibiyle görüşebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube'da abone olarak son yayınları kaçırmayın :)
Abone Ol