mustafadeliceoglu

2013 yılından bu yana milyonlarca kişiye ulaştık. CAD/CAM yazılımları ana hatları oluşturmak üzere makine mühendisliği üzerinde durulmaktadır.

9. Yıl

dark mode light mode Search Menu
Search

M1911 Silah Parçaları Teknik Resim Örnekleri -1

Teknik resim örnekleri paylaşmayalı tam 3 yıl olmuş efendim. Bu süreçte o kadar çok kariyer girdabında boğuldum ki bir türlü fırsat bulamadım. O zamanlar böyle bir kategori olduğunu dahi bilmiyordu insanlar. 🙂

İnternette çizim yapmak için teknik resim örneği aradığınızda hep aynı şeyler karşınıza çıkıyordu. Neyse ki benden sonra baya bir kişi ilham aldı ve farklı faylaşımlar yaptılar.

Her neyse biz bugünümüzün konusuna dönelim. M1911-A1 silahın teknik resim detaylarını yaklaşık 5 sene önce paylaşmıştım. Günün birinde psikopatın biri “ben bununla silah yapabilir miyim? Kendimi korumam lazım” deyince korkup siteden kaldırmıştım. 🙂 Bende ki de çocukluk işte, sanki adam silahı yapabilecek… Neyse o resimleri tekrardan paylaşmak istiyorum. Zira o kadar yıl geçmesine rağmen halen o dosyanın linkini indirmek için talep gönderiyorlar.

Silah teknik resim detaylarını parça parça yayınlayacağım. Tamamı için seriyi takip etmeniz gerekecek. İşte hemen aşağıda Solidworks, Catia veya herhangi bir CAD programı ile pratik yapabileceğiniz resim detayları yer alıyor.

Bu silah teknik resimlerinin devamını serinin bir sonraki yazısında alabilirsiniz. Bu şirin blogu ziyaret ederek onurlandırmaya devam edin. 🙂

Comments 1
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube'da abone olarak son yayınları kaçırmayın :)
Abone Ol