mustafadeliceoglu

2013 yılından bu yana milyonlarca kişiye ulaştık. CAD/CAM yazılımları ana hatları oluşturmak üzere makine mühendisliği üzerinde durulmaktadır.

9. Yıl

dark mode light mode Search Menu
Search

CAD/CAM ve CAE Yazılımları Ücretsiz Öğrenci Sürümleri

CAD/CAM ve CAE yazılımlarını öğrenmek için sağdan soldan linkler arıyorsanız, buna artık bir son verme zamanı geldi. 🙂 Sizlere her biri popüler tasarım, imalat ve analiz yazılımları olan aşağıdaki listeyi sunuyorum. Bu listede yer alan ilgili linke tıklayarak, hızla kayıt olun ve öğrenci sürümünü indirerek bilgisayarınıza kurun.

Her biri resmi internet sitelerine yönlendirmektedir. İşte çok sevdiğiniz yazılımların öğrenci/ücretsiz sürümleri;

Herhalde artık ücretsiz öğrenci sürümleri için sağa sola yazmanıza gerek kalmayacaktır. Ayrıca çokça merak edilen sorulara da buradan yanıt verelim.

Solidworks Öğrenci Sürümü var mı?

Daha önce de blogda yazdığım üzere, Solidworks ‘un öğrenci sürümü bulunuyor. Fakat ücretsiz değil efendim. Küçük de olsa bir ücret ödemeniz gerekiyor. Yukarıda verdiğim linklerde olduğu gibi tıklayıp hemen indirme aşamasına geçemiyorsunuz.

Autocad ‘in Öğrenci Sürümü Belge Doğrulaması İstiyor! Ne Yapmalıyım?

Autodesk artık öğrenci olduğunuzu kanıtlamanızı istiyor. Yapacak bir şey yok. Öğrenci belgenizi sisteme yükleyin ve doğrulanmasını bekleyin. Eğer doğrulama yapılmazsa, forum.autodesk sayfasına yazabilirsiniz. Maalesef bu konuda yardımcı olmam imkansız.

Ansys Yükledim ama şu modül yok, burası görünmüyor!

Yükleme sorunları ile ilgili maalesef bir yorum yapamıyorum. Lütfen sorunu ingilizce olarak google’da aratın. Eminim ki daha önce birileri sizinle aynı sorunları yaşamıştır.

Umuyorum ki bu amme hizmeti işinize yarar efendim. 🙂 Faydalı olması ümidiyle.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube'da abone olarak son yayınları kaçırmayın :)
Abone Ol