mustafadeliceoglu

2013 yılından bu yana milyonlarca kişiye ulaştık. CAD/CAM yazılımları ana hatları oluşturmak üzere makine mühendisliği üzerinde durulmaktadır.

9. Yıl

dark mode light mode Search Menu
Search

Autocad 2023 Öğrenci Sürümü İndir

Autocad 2023 öğrenci sürümü indirmek ve yüklemek isteyenler için ücretsiz 1 yıl hemen edinebilir. 1 yıl derken burayı biraz daha açmak faydalı olacak. Çünkü çoğu kişinin aklında “ne yani sadece 1 yıl mı!” şeklinde serzenişler olduğuna eminim. Hemen peşinen söyleyelim ki hayır sadece 1 yıl değil, eğitim hayatınız boyunca ücretsiz kullanabileceksiniz.

Sadece her yıl öğrenci olduğunuzu Autodesk sitesine girip bildirmeniz gerekecek ki bunu daha önce buradaki linkte yer alan videoda anlatmıştım. Bu konuyu aydınlattığımıza göre şimdi Autocad 2023 indirme ve yükleme aşamalarına geçebiliriz.

Adım Adım Autocad 2023 Öğrenci Sürümü İndirme ve Yükleme
 1-   Her şeyden önce bilgisayarınızın gerekli donanım gereksinimlerini karşıladığından emin olmanız gerekir. Bunun için Autocad 2023 Sistem Gereksinimlerini incelemeniz faydalı olacaktır. Sistem gereksinimleri için buraya tıklayın. Bilgisayarınızın sistem gereksinimlerini karşıladığına emin olduktan sonra artık indirme ve yükleme işlemlerine emin adımlarla ilerleyebiliriz.

 2-    Yazılımı indirmek için Autodesk’in resmi öğrenci sayfasını ziyaret etmeniz gerekiyor. İlgili sayfayı ziyaret etmek için lütfen tıklayın. Karşınıza çıkan sayfada ki Şimdi Başlayın butonuna tıklayın ve ardından giriş yapın. Eğer giriş yapamıyorsanız bir hesap oluşturmanız gerekecek.

Merak etmeyin hesap açmanız tamamen ücretsiz. Hızlıca email adresinizle bir hesap oluşturabilirsiniz. Ancak yazılımı yükleme aşamasında öğrenci ya da eğitimci olduğunuzu ispatlamanız için bir belge yüklemeniz gerektiğini unutmayın. Eğer hesabınız doğrulanırsa giriş yaptığınızda hemen aşağıdaki gibi bir ekranın çıkacağını göreceksiniz.

 3-   Hesabınıza başarılı bir şekilde giriş yaptığınıza göre artık her şey çok ama çok kolay. Karşınıza Autodesk ürünlerinin yer aldığı bir liste göreceksiniz. Bu listedeki bütün ürünleri ücretsiz şekilde kullanabileceğiniz anlamına geliyor. Biz Autocad 2023 yüklemek istediğimiz için elbette ki Autocad alanına tıklayacağız ve 2023 sürümünü seçerek ürünü edinin butonuna tıklayın.

 4-   Yükleme aracı hemen indirilmeye başlayacaktır. Bundan sonraki aşamada artık tıklayıp ileri demekten başka size bir şey düşmüyor. Bu aşama ve diğer bütün aşamalar için makalenin hemen başında yer alan videoyu takip edebilirsiniz.

Autocad 2023, Autodesk’in değişen marka kimliğini yansıtmaya logosundan başlamış diyebiliriz. Sade ve şık tasarıma sahip arayüzü uzun yıllardır değişmiyordu. Bu yılda yazılım arayüzü değişmemiş ancak logosunun sadece bir A harfinden ibaret olduğunu görüyoruz. Bu sanki bir Adobe ürünlerinin sadeliğini yansıtmış.

Autocad hakkında blog üzerinde yer alan diğer içeriklere de bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Faydalı olması ümidiyle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube'da abone olarak son yayınları kaçırmayın :)
Abone Ol