mustafadeliceoglu

2013 yılından bu yana milyonlarca kişiye ulaştık. CAD/CAM yazılımları ana hatları oluşturmak üzere makine mühendisliği üzerinde durulmaktadır.

9. Yıl

dark mode light mode Search Menu
Search

Catia V5 Öğrenci Sürümü İndir

Catia V5 öğrenci sürümü indir mek için tam zamanı! Bilineceği üzere tasarım dünyasında Catia ‘nın bambaşka bir yeri bulunuyor. Özellikle savunma ve otomotiv sektöründe sıklıkla kullanılan Catia, kısa bir süreliğine öğrenci sürümünü ücretsiz olarak sunuyor. 

Öncelikle Catia indirme den önce bilinmesi gerekir ki bu lisansın 1 yıl geçerliliği bulunuyor. 1 yıl Catia programını öğrenmek için gayet yeterli bir süre. Elbette ki en ince ayrıntısına kadar öğrenmek uzun zaman alacaktır. Ancak unutulmamalıdır ki ne kadar da CAD-CAM programlarını iyi bilirseniz bilin, mutlaka eksik bir yanınız vardır. 

Şimdi gelelim Catia V5 öğrenci sürümünün nasıl indirileceğine. Öncelikle burada yer alan linke tıklayarak Dassault Systemes ‘in resmi Catia web sayfasını ziyaret ediniz. Buy Now butonuna tıklayarak, bilgilerinizi giriniz. Merak etmeyin, herhangi bir ödeme yapmayacaksınız. İndirim kodunu sağdaki alana girerek ücretsiz hale getiriniz. KOD: CATIA4FREE18

Yukarıda yer alan videoyu adım adım izleyerek sizde tamamen ücretsiz Catia v5 öğrenci sürümünü edinebilirsiniz. Görüleceği üzere işlem son derece basit. CATIA V5 ‘i öğrenmek için Dassault Systemes ‘in sunduğu güzel bir opsiyon olarak karşımızda duruyor. Fakat şunu söylemeden geçmeyelim. Autodesk ‘in öğrenci sürümlerinin 3 yıl boyunca kesintisiz ücretsiz olması ile kıyaslayacak olursak çok zayıf kaldığı açık. Catia sadece 31 ekim ‘e kadar ücretsiz. 31 ekimden sonra ise çok düşük de olsa bir ücret ödemeniz gerekecektir. 

Son olarak CATIA V5 sistem gereksinimleri ile ilgili sayfayı incelemenizi tavsiye ederim. Saygılarımla.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube'da abone olarak son yayınları kaçırmayın :)
Abone Ol