mustafadeliceoglu

2013 yılından bu yana milyonlarca kişiye ulaştık. CAD/CAM yazılımları ana hatları oluşturmak üzere makine mühendisliği üzerinde durulmaktadır.

9. Yıl

dark mode light mode Search Menu
Search

100. Yazıyı İftiharla Sunarım

100. yazı makine blogAslında farklı bir yazıyı yayınlayacaktım. Bir de baktım ki şimdiye kadar 99 yazı yayınlamışım. Hayatımın akışı içinde yer verdiğim bu yazıların çoğu ayrı bir anı içermekle birlikte, geriye dönüp baktığımda nerden nereye demeden edemiyorum.

İlk blog yazmaya bir sinir ile başlamıştım. Bir sınav öncesi arkadaşım tuttuğu notları vermeyince, kendi kendimi söz verdim. Bütün notları herkese yayacaktım. Buna karar verdiğimde henüz pdf ‘in ne olduğunu dahi bilmiyordum. İlgi ve merakla kendi kendime pek çok şeyi öğrendim. Kendim öğrendiğim için bu çok uzun zamanımı aldı. Ancak bu sayede öğrenmeyi öğrenmiş oldum.

50 TL ye bir tarayıcı alarak elimdeki bütün notları bilgisayar ortamına aktardım. Bütün notları bir blogda yayınlayarak binlerce insana ulaştırdım. Paylaşmamayı alışkanlık eden insanlara inat, herkesin faydalandığı tamamen ücretsiz bir blog ile hayalime kavuşmuş oldum. Ne yazık ki okul yönetimi bundan rahatsız oldu ve blogu kaldırmak zorunda kaldım. Ancak notlar çoktan binlerce kişiye ulaşmıştı 🙂

O tarihlerden başlayarak ufak ufak burayada bir şeyler karaladım. Bu yazı ile birlikte 100. yazıyıda yayınlamış bulunuyorum. Yıllar su gibi akıp giderken kendinize değer katmaya devam edin ve  tabiki burayıda takip etmeyi ihmal etmeyin 🙂

Saygı ve sevgilerimle.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube'da abone olarak son yayınları kaçırmayın :)
Abone Ol