mustafadeliceoglu

2013 yılından bu yana milyonlarca kişiye ulaştık. CAD/CAM yazılımları ana hatları oluşturmak üzere makine mühendisliği üzerinde durulmaktadır.

9. Yıl

dark mode light mode Search Menu
Search

Solidworks 2015 indir (beta)

solidworks 2015 indir

Solidworks 2015 indirmek ve herkesten önce kullanmak istiyorsanız , işte karşınızda SOLIDWORKS 2015 BETA . Solidworks her sene yeni bir sürümü piyasaya çıkartıyor. Bu yeni sürümü çıkartmadan öncede beta sürümünü kullanıcılarına sunuyor. Beta sürümüyle Solidworks kullanıcıların düşüncelerini merak ediyor. Varsa fikirleriniz veya gördüğünüz eksiklikleri Solidworks’e iletebilirsiniz.

Solidworks ‘yeter artık beta sürümünü kaldırıyoruz’ dediği ana kadar programı kullanabilirsiniz. Solidworks Beta sürümünü kaldırdığı an otomatik olarak programı kullanamaz hale gelirsiniz. Dolayısıyla eğer ciddi bir projeniz varsa kesinlikle Beta sürümünü kullanmayınız.

Belli bir süre sonra programın normal versiyonu çıktığında Beta ile bazı farklılıkları olabilir. Beta geliştirme versiyonudur. Dolayısıyla farklılıklara hazırlıklı olun. Vermiş olduğum bu link www.solidworks.com/beta/ aracılığıyla kayıt olarak Solidworks 2015 versiyonuna herkesten önce bir göz atabilirsiniz. Kısa bir süre sonra programın tam versiyonuda piyasaya çıkacaktır.

Kaynak : Solidworks

Comments 4
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube'da abone olarak son yayınları kaçırmayın :)
Abone Ol