mustafadeliceoglu

2013 yılından bu yana milyonlarca kişiye ulaştık. CAD/CAM yazılımları ana hatları oluşturmak üzere makine mühendisliği üzerinde durulmaktadır.

9. Yıl

dark mode light mode Search Menu
Search

Ben Ne Bileyim Yandex Miyim?

Bu günlerde her yerde Yandex reklamlarıyla karşılaşmaktayız. Yandex Türk piyasasına çıktığında ne kadar iddialı olduğunu televizyonlara verdiği reklamlarla göstermişti. Google gibi büyük bir dev ile rekabet etmenin ekstra çabalar gerektirdiğini bilen Yandex, reklam çalışmalarına hızla devam ediyor.

Bu günlerde Türkiye’nin neresine giderseniz gidin Yandex ‘in billboard reklamları karşınıza çıkıyor. Bilişim ağının Türkiye’deki dev pastasından daha fazla dilim almaya çalışan Yandex, güzel birde slogan bulmuş durumda : Ben ne bileyim Yandex miyim? Yandex’in bu sloganı insanların ağzında yer bulmuş durumda. Çoğu zaman espri olarak kullanılsa da Yandex’in reklam başarısını ortaya koyan bir durum.

ben ne bileyim yandex miyim

Başarının sırrı reklam ve hizmetten geçer. Yandex reklama önem verdiği kadar hizmetlerini de gerçekleştiriyor ve yandex tercih edenlere arada bir sürpriz yapıyor. 2014 yılbaşında yandex disk kullananlara ücretsiz 2014 MB disk alanı verilmesi bunun basit bir örneği sayılabilir. Yandex haritalar ve yandex webmaster’ın başarıları da ortada.

Yandex CEO’su 2014 yılı pazar payı hedefini %10 olarak açıkladı. Yandex ‘in Google karşısında neler yapabileceğini ilerleyen yıllarda göreceğiz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube'da abone olarak son yayınları kaçırmayın :)
Abone Ol