mustafadeliceoglu

2013 yılından bu yana milyonlarca kişiye ulaştık. CAD/CAM yazılımları ana hatları oluşturmak üzere makine mühendisliği üzerinde durulmaktadır.

9. Yıl

dark mode light mode Search Menu
Search

Solidworks 2022 Sistem Gereksinimleri

Solidworks 2022 sistem gereksinimleri, kasmadan ve takılmadan Solidworks kullanmanız için çok önemli. Sadece kasma sorunları değil aynı zamanda Solidworks 2022 yüklerken de sistem gereksinimlerine dikkat etmek gerekir. Örneğin windows 11 işletim sistemine sahip son sistem bilgisayar aldınız ancak şuanda windows 11 desteklenmiyor. 🙂 Bazı durumlarda da sistem gereksinimleri karşılanır ancak ekran kartı tercihiniz yanlıştır. Montaj oluştururken lanet gelir. Önemini anladıysanız hemen Solidworks 2022 sistem gereksinimlerine geçebiliriz.

Solidworks 2022 Sistem Gereksinimleri nelerdir?

Size anlayacağınız dilden bu konuyu anlatacağım. Olabildiğince açık ve net şekilde maddeler halinde vereyim.

 Bilgisayarınızın RAM kapasitesi: Dassault Systemes minimum 16GB olması gerektiğini söylüyor ancak 32GB kullansanız çok iyi olur diyor. İlla ki 32 GB olacak diye bir şey elbette ki yok. 8GB ekran kartı olan bir bilgisayara Solidworks 2020 yüklenemez mi? Yüklenir. Ancak tam performans istiyorsanız RAM tavsiyesine uymanız gerekiyor.


 İşletim Sistemi:  32 bit bilgisayarınız varsa baştan söyliyeyim, sadece 64 bit bilgisayarlara kurulum yapılabiliyor. Windows 7 içinde SP05 sürümü ile destek kalkacak. Yani ne anlama geliyor? Windows 10 64 bit bir bilgisayarınızın olması gerekiyor.

Diyeceksiniz ki Windows 11 var bende ne olacak? Şuanda Solidworks, Windows 11’i desteklemiyor!


 #  Ekran Kartı Tercihi: Ekran kartı tercihi Solidworks kullanımlarında işin bel kemiğidir. Herhangi bir teknoloji mağazasına gidip oradaki en canavar oyun bilgisayarını almanız, mükemmel tasarımlar yapabileceğiniz anlamına gelmez. Grafik kartı için Solidworks’un burada verdiğim linkteki sayfasını ziyaret edin.

Solidworks 2022 sistem gereksinimleri deyince bilgisayarın harddiskinden tutunda diğer daha pek çok özellik elbette ki gerekiyor. Biz en önemlilerini sizler için sıralamış olduk. Eğer bir iş istasyonu kullanmayı düşünüyorsanız, mutlaka profesyonel destek almanızı tavsiye ederim. Faydalı olması ümidiyle.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube'da abone olarak son yayınları kaçırmayın :)
Abone Ol