mustafadeliceoglu

2013 yılından bu yana milyonlarca kişiye ulaştık. CAD/CAM yazılımları ana hatları oluşturmak üzere makine mühendisliği üzerinde durulmaktadır.

9. Yıl

dark mode light mode Search Menu
Search

En Ucuz Autocad Alternatifi Program ALCAD

Autocad alternatifi program arıyorsanız, muhtemelen Autocad ‘in hem kalıcı lisans olmaması hem de fiyatlarından şikayetçisiniz. Autocad’in bugün itibariyle yıllık €2350 civarında bir satış fiyatı var. Her yıl ödenmesi gereken bir ücret olduğu düşünüldüğünde herkesin bu rakamları karşılayamayacağı çok açık. Benzer sebeplerle Autocad alternatifi program kullanan bir firmada tanıştığım, mükemmel bir Autocad alternatifi program olan ALCAD ile sizleri de tanıştırmak istiyorum.

ALCAD birebir Autocad ile aynı komutlarla çalışmanızı sağlayan ve ömür boyu lisansla sahip olabileceğiniz bir CAD programı. Yani bir defa ödeme yapıyorsunuz ve bir daha herhangi bir şekilde ödeme yapmanız gerekmiyor.

Autocad Alternatifi ALCAD

Büyük çaplı tahıl siloları imal eden bir firmada tanıştığım ALCAD’in, kullanıcı arayüzü ve komutlar aynı olduğundan ayrıca bir eğitim gerekmiyor. Ayrıca diğer Autocad alternatifi programlara göre en büyük artısı mekanik tesisat projelerinde sunduğu eklentiler diyebilirim. Havalandırma boruları, ısıtma tesisatı, yangın ve iklimlendirme gibi pek çok sıhhi tesisat projeleri için eklentiler de yer alıyor.

2 Boyuttan 3 Boyuta Otomatik Dönüştürme

Mimari çizimler için ALCAD pratik eklentiler ve çizim kütüphanesi var. 2D çizilen kat planını hemen 3D ‘ye çevirip, kapı pencere ve diğer donatıları hemen yerleştirebiliyorsunuz. Bu çok hoşuma gitti. 🙂

ALCAD fiyatı nedir?

Eminim ki en ucuz cad programı ünvanı ALCAD firmasındadır. 🙂 Saha mühendisleri ve proje ofisindeki bütün mühendis arkadaşlarda ALCAD yüklü olduğunu görünce başta şaşırmış, fiyatı öğrenince hak vermiştim. En net fiyatı ALCADSoft ‘dan öğrenebilirsiniz ancak ben size yaklaşık bir fiyat vereyim. ALCAD yaklaşık €350 civarında fiyatı bulunuyor. Bu fiyata kalıcı lisansa sahip olabiliyorsunuz.

Performansı Nasıl?

Makine imalat sektörü, mekanik tesisat projeleri ve ağır sanayii dahil olmak üzere Autocad ‘in kullanıldığı her yerde ALCAD kullanılabilir. Alt yapısı çok güçlü. Büyük projeler üzerinde takılmadan çalışabilirsiniz. Zaten direkt DWG formatında çalışmanıza imkan sağladığından herhangi bir dönüştürme, çevirme işlemine tutmadan hızla işleme alabiliyorsunuz.

Nereden İndirebilirim?

ALCAD ‘in ücretsiz deneme sürümü elbette ki var. 15 gün ücretsiz olarak test edebilirsiniz. Programı indirmek için lütfen tıklayınız. ALCAD hakkında daha fazla bilgi için ALCADSoft resmi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Neden Tavsiye Ediyorum?

Günümüzde dövizin de çok pahalı olması nedeniyle makul fiyatlı bir çözülüm arayışındaydım. Fiyat olarak ekonomik ama özellik olarak da Autocad ‘den eksik bir tarafı olmaması gerekiyordu. Büyük çaplı projelerde ALCAD ‘in kullanıldığını görünce, tereddüt etmeden kullanmaya başladım.

Diğer Autocad alternatifi için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube'da abone olarak son yayınları kaçırmayın :)
Abone Ol