mustafadeliceoglu

2013 yılından bu yana milyonlarca kişiye ulaştık. CAD/CAM yazılımları ana hatları oluşturmak üzere makine mühendisliği üzerinde durulmaktadır.

9. Yıl

dark mode light mode Search Menu
Search

Varil Kaldırma Kıskacı Teknik Resim Örnekleri -18

TEKNİK RESİM ÖRNEKLERİ-18

Bu teknik resim de bir varil/bidon kıskacının teknik resmi verilmiştir. Normalde bir kaç bileşenden oluşan montaj teknik resmi verilmesi gerekirdi ancak bu örnekte tek bir eleman gibi düşünülmüştür. Aşağıdaki teknik resmi büyütmek için üzerine tıklamanız yeterlidir.

bidon-kiskaci-kerpeteni

Yukarıdaki teknik resmi verilen bidon/varil kıskacı olarak adlandırdığım çalışmaya piyasada ne denildiğini bilmiyorum. Eğer çok farklı bir adı varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Çalışmanın render görüntüsünü de verelim.

bidon-kiskanci-kerpeteni-gorsel

Kıskaç görevini yapan buna benzer pek çok tasarım düşünülebilir. Teknik resimlerdeki çalışmalardan örnek alarak kendi tasarımlarınızı yapabilirsiniz. Arge mantığınızın gelişmesi açısından güzel pratikler olacağını düşünüyorum. Arge mühendisi arayan bir firmanın mülakat sorularını merak ediyorsanız aşağıdaki yazıya göz atmanızda fayda olacaktır.

Makine Mühendisi İş Mülakat Soruları

Eğer halen göz atmadıysanız diğer teknik resim örneklerine göz atmanızı tavsiye ederim. Örneklere yer vermeye zamanım el verdiği sürece devam edeceğim. Saygılarımla.

Kaynak: Ciri

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube'da abone olarak son yayınları kaçırmayın :)
Abone Ol