mustafadeliceoglu

2013 yılından bu yana milyonlarca kişiye ulaştık. CAD/CAM yazılımları ana hatları oluşturmak üzere makine mühendisliği üzerinde durulmaktadır.

9. Yıl

dark mode light mode Search Menu
Search

Blogun 1. Yılı Kutlu Olsun

BLOGUN 1. YILI KUTLU OLSUN 🙂

blogger 1. yılMakine mühendisliği ‘nin en şirin blogu 1 yaşına bastı 🙂 Bloguma ilk yazıyı tam 1 yıl önce yazmış olduğumu yeni farkediyorum. Aslında bu yazıyı yazmak için 3 gün gecikmişim. Ayın 11’inde tam 1 yaşına basmış bulunuyoruz 🙂 Bloga ilk yazmaya mustafadeliceoglu.blogspot.com adresinden başlamıştım. Kurduğumda unutmamam gereken bilgileri toparlayacağım bir yer olarak planlıyordum. Güzel bilgileri bloğa koyacak ihtiyaç duyduğumda girip bakacaktım. Arada birde web,wordpress,kişisel yazılara da yer verecektim.

Bu öngörüyle çıktığım yola daha profesyonel devam etme kararı aldım. Blogspot’da istediğim özgürlüğü ve görünümü sağlayamayınca yazılarıma mustafadeliceoglu.com ile devam etmeye başladım. Kişisel bir blog olarak yola çıkmıştım ama kısa zamanda yüzlerce kişinin ziyaret ettiği bir blog haline geldi.

Bloğun yıllarca devam etmesi ve yıllarca insanların ziyarete değer bulduğu bir yer olması umuduyla.

 

Sevgi ve saygılarımla…

 

 

Comments 3
  1. Tebrikler ! Sitenizi yeni takip etmeye başladım makine mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim sitenizden yeterince faydalanmaya çalışacağım 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube'da abone olarak son yayınları kaçırmayın :)
Abone Ol