mustafadeliceoglu

2013 yılından bu yana milyonlarca kişiye ulaştık. CAD/CAM yazılımları ana hatları oluşturmak üzere makine mühendisliği üzerinde durulmaktadır.

9. Yıl

dark mode light mode Search Menu
Search

En İyi WordPress İstatislik Eklentisi

en iyi wordpress istatislikEn iyi wordpress istatislik eklentisini uzaklarda aramayın. Çünkü en iyisi WordPress’in ta kendisinde! Ufak çaplı bir araştırma yapıldığında Newstatpress , wassup,statpress eklentilerinin varlığından haberdar olacaksınızdır. Bu eklentilerin hiç biri wordpress uzantılı bloglarda sunulan istatislik verileri gibi basit ve kullanışlı değildir.

WordPress uzantılı blog kullananların bildiği hazır istatislik eklentisi bu iş için biçilmez kaftandır. Basit arayüzü ve detaylı istatislik verilerine sahip olursunuz. Eğer akıllı telefon kullanıyorsanız WordPress uygulaması ile telefonunuzdan anlık olarak verilere erişebilirsiniz. Başlı başına sadece bunun için dahi bu eklenti tercih edilir.

Eklentimizi övdük ama şimdiye kadar adını vermedik 🙂 Bahsettiğim eklenti daha önce de bir yazımda konu aldığım Jetpack. Jetpack eklentisi sitenizin wordpress uzantılı bloglardaki avantajları kazanmasına olanak sağlıyor. Bu avantajlardan en önemlisi de istatislik.

Bu eklentiyi yükleyip, istatislikleri aktivite ederek ; en fazla görüntülenen yazılarınızı,tıklanan bağlantıları,sitenize bağlantı veren linkleri,arama kelimeleri ve sitenize giriş yapan tekil ziyaretçi ile toplam sayfa gösterimine erişeceksiniz.Üstelik wordpress uygulaması ile cep telefonunuzdan da rahatça bu verilere ulaşabileceksiniz.Wordpress android uygulamasını yüklemek için tıklayınız.

jetpack eklentisi hakkındaki detaylar için dilerseniz ilgili yazıyı ziyaret ediniz.Bunun yanı sıra jetpack eklentisini indirmek için aşağıdaki butona tıklayınız. Saygılarımla

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube'da abone olarak son yayınları kaçırmayın :)
Abone Ol