mustafadeliceoglu

2013 yılından bu yana milyonlarca kişiye ulaştık. CAD/CAM yazılımları ana hatları oluşturmak üzere makine mühendisliği üzerinde durulmaktadır.

9. Yıl

dark mode light mode Search Menu
Search

Autocad 2020 Öğrenci Sürümü İndir

Autocad 2020 öğrenci sürümü tüm özellikleri aktif şekilde yayınlandı. Tamamen ücretsiz olan Autocad 2020 öğrenci sürümü, diğer Autocad sürümlerinde olduğu gibi 3 yıl boyunca kullanılabilir. Yeni sürümünün farklılıkları, getirdiği yenilikleri ve daha fazla detayı ayrı bir makalelerde yer vereceğiz. Şimdi Autocad 2020 nasıl indirilir ve yüklenir ? sorusuna yanıt verebiliriz.

 Önemli  Programı yüklemeye çalışmadan önce mutlaka Autocad 2020 sistem gereksinimleri adlı buradaki yazıyı inceleyiniz. Eğer bilgisayarınız Autocad 2020 için uygun görünüyorsa yükleme aşamasına geçebilirsiniz. Eğer sorun yaşayacağınızı düşünürseniz Autocad ‘in diğer sürümlerini yükleyebilirsiniz.

 1-   Autocad 2020 sistem gereksinimlerini kontrol ettiğinize göre Autodesk resmi web sayfasına giderek giriş yapabilirsiniz. Autodesk resmi web sayfası için tıklayınız.

 2-   Autocad öğrenci sürümü sayfasına giriş yapmış bulunuyorsunuz. Solda ki SIGN IN ‘e tıklayarak, Autodesk hesabınız ile giriş yapınız. Eğer Autodesk hesabınız yok ise hemen solunda ki CREATE ACCOUNT butonuna tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz. 

 3-   Aşağıdaki yeşil alanda görülen alanda versiyon, 64 bit ve dil tercihi yaparak en altta ki install now butonuna tıklayınız.

 4-   Karşınıza aşağıdaki görselde ki gibi bir lisans uyarısı gelecektir. Aşağıdaki adımları izleyerek Autocad 2020 öğrenci sürümü indirilmeye başlayacaktır. İndirmenin ardından yükleme işlemine başlayabilirsiniz. Yükleme işlemi için yazının hemen başındaki videoyu, adım adım izleyerek takip edebilirsiniz. Oldukça basit olduğu görülecektir.

Daha önce Autocad 2019 , 2018 ve daha eski sürümler için aynı konuyu ele almıştık. Farkedileceği üzere yükleme konusunda herhangi bir farklılık yok. Autodesk ‘in sağladığı bu güzel imkan ile 3 yıl boyunca sorunsuz şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. En son çıkan sürümü, tamamen bütün özellikleri aktif şekilde kullanmanın en rahat yöntemi bu görünüyor. Tavsiyem eğer öğrenmek amacıyla kullanacaksanız, lisanssız ürün kullanmak yerine öğrenci sürümünü tercih etmeniz en mantıklısıdır. Son olarak blogda yer alan Autocad hakkındaki diğer yazılara da göz atmanızı tavsiye ederim. Saygılarımla.

Comments 2
  1. yazılımın indirilmesini engelleyen bir şey lütfen sistem yöneticinize başvurun
    bu şekıilde hata veriyor yüklenmiyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube'da abone olarak son yayınları kaçırmayın :)
Abone Ol