mustafadeliceoglu

2013 yılından bu yana milyonlarca kişiye ulaştık. CAD/CAM yazılımları ana hatları oluşturmak üzere makine mühendisliği üzerinde durulmaktadır.

9. Yıl

dark mode light mode Search Menu
Search

Autodesk inventor 2016 Ücretsiz İndir

Autodesk inventor ücretsiz öğrenci sürümü ile yasa dışı yollara başvurmadan rahatlıkla bu programı indirip kullanabilirsiniz. Autodesk diğer ürünleri için de bu güzel imkanı sunuyor. Bugün ki konumuz Inventor 2016.

Bir çok firma ücretsiz öğrenci sürümlerini yayınlamasa da ticari olmayan kullanımlara göz yumuyor. Bu programları öğrenmek adına indirmeye çalışan insanlar için Autodesk gibi bir rahatlık sağlamaları iyi olurdu. Umarım ilerleyen dönemlerde bu kolaylığı sağlarlar. Peki, Inventor 2016 nasıl yüklenir ?

Inventor 2016 nasıl yüklenir ?

Öncelikle Autodesk’in resmi sayfası olan bu linke TIKLAYINIZ

Sayfaya girdikten sonra sağ üst köşede yer alan SIGN IN ‘e tıklayınız.Ardından da  ‘e tıklayınız.

inventor indir

inventor ücretsiz

Giriş bilgilerinizi yazarak onaylayınız. Artık ücretsiz sürümler önünüzde yer alıyor. Biz İnventor’ı indireceğiz. İnventor’a tıklıyoruz.

autodesk inventor 2016 indir

İndirmek istediğiniz inventor sürümünü,dili ve 36-64 bit seçimini yaptıktan sonra ürün kodu görünecek ve INSTALL NOW butonu aktif olacaktır. Bu butona tıklayınız.

inventor 2016 indir

Onaylayınız ve install butonuna tıklayınız.

inventor download 2016

Sol altta görülen (siyah download butonlu) exe klasörüne tıklayarak yükleme işlemine başlıyoruz.Artık nur topu gibi Autodesk İnventor 2014 -2015 yada 2016 sürümünüz oldu 🙂 Yazılanlar tam olarak fikir vermedi ise videoyu izleyerek nasıl olduğunu anlayabilirsiniz. Autocad için de aynısını yapabilirsiniz. Faydalı olması ümidiyle.

 

Comments 2
  1. merhaba benim bilgisayar donanımlarından dolayı inventor 2010 u yüklemek istiyorum. Nereden bulabilirim. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube'da abone olarak son yayınları kaçırmayın :)
Abone Ol