mustafadeliceoglu

2013 yılından bu yana milyonlarca kişiye ulaştık. CAD/CAM yazılımları ana hatları oluşturmak üzere makine mühendisliği üzerinde durulmaktadır.

9. Yıl

dark mode light mode Search Menu
Search

Sanal Torna Öğren

SANAL TORNA İLE TORNACILIK YAP 🙂

sanal torna öğrenSanal kumpas,sanal mikrometre derken adamlar yapmış diyeceğiniz sanal torna sizlerle 🙂 Torna öğrenmek elbetteki bu şekilde mümkün değil. Ancak gördüğüm bu uygulama hoşuma gitti ve mutlaka blogumda olmalı diye düşündüm. Bu sanal tornanın ufak pratik yapmaya ve fikir sahibi olunması adına faydalı olacağını düşünüyorum.

Sanal torna elbetteki-maalesef- yabancı dilde. Fakat uygulamayı Almancanız olmasa da rahatlıkla yapabilirsiniz. Uygulamanın üzerine tıklayarak (aşağıdaki) başlayabilirsiniz. Adım adım sürükle bırak yada tıklayarak uygulamayı yapıyoruz. Zaman zaman google translateden yardım alabilirsiniz ama buna gerek duyacağınızı sanmıyorum. Umarım sizde benim gibi bu sanal tornayı beğenirsiniz. Faydalı olması ümidiyle.

Bu uygulama flash teknolojisi kullanıyordu ve maalesef ki artık adobe ve internet tarayıcılarının tamamı bunu desteklemiyor. Bu yüzden bu yazıda artık aradığınız sanal uygulama çalışmıyor. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Comments 16
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube'da abone olarak son yayınları kaçırmayın :)
Abone Ol