mustafadeliceoglu

2013 yılından bu yana milyonlarca kişiye ulaştık. CAD/CAM yazılımları ana hatları oluşturmak üzere makine mühendisliği üzerinde durulmaktadır.

9. Yıl

dark mode light mode Search Menu
Search

ifttt nedir? nasıl kullanılır ?

ifttt nedir indirifttt bütün sosyal medya hesapları başta olmak üzere bir çok hesabınızı birbirine bağlamaya yarıyor. WordPress sitede yayımlanan yazıyı otomatik olarak facebook,twitter yada herhangi bir sosyal medya platformuna otomatik olarak taşıyabilirsiniz.Son derece basit ve kullanışlı olması nedeniyle tavsiye edilir.

Sadece sosyal medya değil dropbox,box,email,telefon aramalarını da birbiriyle bağlamanıza yarıyor. İlerde muhtemelen ücretli olacak bu uygulama şuanda ücretsiz. ifttt ‘nin android uygulamasıda bulunuyor.(Android uygulaması için tıklayınız. )

ifttt indir nedir

Toplam 101 kanalı içeren ifttt ‘nin nasıl kullanılır kısmına geçelim. Aşağıdaki videodan’da anlayacağınız üzere siteye kayıt ve kullanım oldukça rahat. İlk olarak hangi kanalı bağlamak istediğimizi seçiyoruz.Bu 101 alternatiften herhangi biri olabilir.

ifttt türkçe

 

Daha sonra ise seçtiğimiz kanalı hangi kanala bağlamak istediğimizi seçiyoruz. Yukarıdaki örnekte görüldüğü üzere youtube hesabımı bir başka kanala (wordpress,vimeo vs.) bağlıyorum.Devamı için dilerseniz aşağıdaki videoyu izleyiniz. Saygılarımla.

 

Comments 1
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube'da abone olarak son yayınları kaçırmayın :)
Abone Ol